Tinuta de la concertul Roxette

June 12, 2011 Scris de OZ - 5 Comments
Au trecut aproape 2 saptamani de la concertul Roxette, insa atunci nu a avut cine sa-mi faca fotografii cu tinuta asa ca astazi am facut o mica “recapitulare”.

Aceasta este, cu siguranta, cea mai casual tinuta pe care am prezentat-o pana acum (si probabil si de acum inainte). Am o singura pereche de tenisi Converse pe care, evident, nu-i port prea des. Dar, cum nu mi se pare potrivit sa merg la un concert si sa stau pe tocuri, in picioare, cel putin 3 ore… am zis ca asta este cel mai bun moment sa-i scot de la “naftalina” 🙂 Si pentru ca sunt “skirt addicted” am compus o tinuta casual dar, in acelasi timp, feminina datorita elementelor retro. 

In ceea ce priveste concertul… nu pot sa spun ca am fost super impresionata. Ma asteptam sa cante mai multe melodii vechi. Daca ar fi sa rezum concertul intr-o singura fraza as spune: “Au venit, si-au facut treaba si au plecat”. Nu au iesit cu nimic din comun, din banal… ba chiar au apelat la cliseul – iesim de pe scena cu 10 minute inainte de final, ii lasam sa ne aclame, ne intoarce, mai cantam o melodie si apoi plecam de tot… IMPREVIZIBIL! NOT!

 

Daca va intrebati ce s-a intamplat cu filmarea mea, cu fashionistele, de vineri… ei bine… am fost nevoita sa o reprogramez, din cauza vremii (evident!) pentru maine. Din pacate nu mi-au mai confirmat toate fetele… ceea ce ma cam intristeaza dar sunt convinsa ca o sa iasa bine pana la urma 🙂

In cursul zilei de maine o sa revin cu o noua postare cu fotografii extrem de interesante. Pot sa spun doar atat: I`m a pin-up girl!  Daca v-am starnit interesul, nu uitati sa imi vizitati blogul si maine!

Ps: Fotografiile au fost realizate tot de sora mea Roxana care incepe sa se priceapa tot mai bine sa le faca!