Tinuta de la Artmania

August 16, 2011 Scris de OZ - 11 Comments

Weekendul care tocmai a trecut l-am petrecut in Sibiu (al doilea oras preferat, din Romania, dupa Sighisoara). Imi luasem de cateva luni bune bilet la festivalul Artmania dar, trebuie sa recunosc faptul ca, daca nu era sora mea nu mi-as fi luat. Ea este rockerita veritabila, eu sunt doar ocazional ๐Ÿ™‚ De aceasta data am mers nu atat pentru formatiile de la festival (caci nu era niciuna pe care sa-mi doresc sa o vad in mod special) cat pentru a revedea Sibiul.

Este a doua oara cand ajung la festival. Prima data am fost in 2006 cand am mers special pentru HIM, formatie care imi place foarte mult. De fapt, imi place rock-ul finlandez (The Rasmus, The 69 Eyes, Charon, Carmen Gray etc). Pe cei de la Carmen Gray i-am descopeit tot in 2006 la Artmania. Acum mi-au placut, cat de cat, Lacrimas Profundere care au cantat vineri seara in deschidere.

Nu sunt o rockerita 100%, insa stiu cum sa ma imbrac in asa fel incat sa par ca sunt :))

Iata tinuta mea de la concert:

Speram sa se raceasca pentru ca aveam o hainuta dintr-o imitatie de piele care s-ar fi potrivit perfect cu restul tinutei. Din fericire, vremea a tinut cu mine si, in scurt timp, am putut sa port haina fara probleme.

Follow my blog with Bloglovin