Sunt 100% creativitate! V for DiVersity by V for Vintage

November 9, 2016 Scris de OZ - No Comments

Nu mi-am neglijat niciodata latura creativa. Am fost constienta de ea inca din copilarie, atunci cand desenam cu orele. Da, am fost un copil cuminte 🙂 Inca am o colectie impresionanta cu desene si picturi din acea perioada. La loc de cinste sunt cele cu Sailor Moon. Ce, voi nu ati fost fane?!

Pasiunea pentru desen s-a pastrat pana in liceu, cand am facut design vestimentar si am crezut ca aceasta vreau sa fie profesia mea. Nu s-au aliniat planetele in ordinea potrivita si tot ce stiam in clasa a 12-a era ca imi doream sa fac ceva creativ. Nu ma vedeam stand intr-un birou 8-9 ore pe zi si facand mereu acelasi lucru. Probabil am fost oaia neagra a familiei din punctul asta de vedere, dar cumva am reusit mereu sa imi castig existenta din creativitate si nu as fi putut sa am o satisfactie mai mare facand altceva din punct de vedere profesional. La asta m-am raportat mereu: pot sa fiu creativa in mediul in care lucrez? Cand raspunsul s-a transformat in “NU”, atunci am luat decizii radicale. Asa se explica si faptul ca anul acesta am renuntat la functia de redactor sef Diva Hair.ro si am pornit pe un nou drum care imi solicita creativitatea la maximum: makeup-ul!

Recunosc, in viata de zi cu zi nu am niciun pic de rabdare. Uneori nici mie nu imi vine sa cred cat de prost stau la acest capitol, dar situatia se schimba cu 180 de grade atunci cand creez. Doar atunci reusesc sa imbin cumva latura artistica, perfectionismul si sa uit de timp.

Pentru a celebra creativitatea, Laura Calin a pus bazele unui proiect fantastic: V for DiVersity by V for Vintage. Peste 60 de artisti, cantareti, actori, vloggeri, bloggeri, vedete de televiziune si jurnalisti s-au implicat in acest proiect pentru a sustine ideea “diversitatea este estenta creativitatii”, si nici ca aveam cum sa nu-l sustin pentru ca ma regasesc in aceasta idee 100%. Iuliana Popescu (da, fata minunata cu care filmez si eu clipurile pentru YouTube) ne-a fost alaturi si a surprins momentele behind the scene, asa ca puteti sa va faceti o idee despre cum a fost in ziua in care au fost facute fotografiile pentru campanie.


Eu apar la minutul 1:00 si la 1:24

Pe toti cei implicati in proiectul V for DiVersity by V for Vintage, ii puteti vedea aici.

Eu am avut ocazia sa pozez alaturi de actrita Ana Ularu, pe care o apreciez enorm, si de Manuela Lupascu, una dintre bloggeritele mele preferate.

foto51

foto53
Proiectul V for DiVersity continua cu targul V for Vintage, care va avea loc in weekendul 12-13 noiembrie la Grand Hotel du Boulevard. Peste 100 de expozanti, alesi pe spranceana, ne vor incanta cu colectii vestimentare, bijuterii de autor sau vintage. Nu aveti cum sa ratati asa ceva! Ne vedem acolo!

Kisses!

Oz