Scara pentru… hobbiti

December 19, 2014 Scris de OZ - 6 Comments

Pentru ca sunt un mic… hobbit (asta e, trebuie sa recunosc), a fost musai sa imi cumpar o scara pentru noul apartament. Doar cu ajutorul ei pot ajunge la rafturile de sus din mobila de bucatarie sau din dressing… Asta a fost singura solutie acceptata. Ar fi avut si alte sugestii cei care mi-au conceput piesele de mobilier, dar cine ar vrea sa aiba doar corpuri de 1,60 m prin casa?! Si bine am facut ca nu i-am ascultat, caci tare bine este sa ai multe sertare si locuri de depozitare, mai ales cand nu ai o camara. Deh, a fost mai important sa am un dressing. Ce mai conteaza ca nu am unde sa pun un mop?! Daaar, asta e o alta poveste. Sa revin la scara. Nu am gasit niciuna care sa-mi placa si sa se potriveasca din punct de vedere cromatic, asa ca m-am hotarat sa ma ocup personal de stilizare.

Am achizitionat un model simplu de la IKEA si intr-o vineri seara, in timp ce ma uitam la Vocea Romaniei, m-am pus pe treaba. Ce veti vedea mai jos, este rezultatul a vreo 4 ore de munca :)) Nu, nu am pictat Capela Sixtina! Daaar, cam atat ii ia unei perfectioniste sa duca la bun sfarsit un task. Glumesc. De fapt, nu prea. In realitate mi-a luat vreo ora sa o dau cu vopsea gri. Inca vreo ora sa exersez toate modelele de flori din lume si inca vreo 2 ore sa o vopsesc efectiv. S-a terminat Vocea Romaniei, a inceput si un film si mai ca era sa se termine si ala pana am realizat eu minunatii trandafiri. Adevarul e ca mi-a luat mult pana sa indraznesc sa pictez florile. Imi era frica sa nu stric munca din ultima ora. Dar, dupa ce m-am pornit, nici ca mi-a mai venit sa ma opresc. M-am inspirat dintr-un desen gasit pe net, dar imaginatia a zburdat libera de la un anumit punct si am fost mult mai incantata de rezultatul final.

IMG_7400
IMG_7401

Ce sa fac si eu, ma laud singura. Adevarul e ca mi-a placut mereu sa desenez (fac asta de cand aveam vreo 5 ani) si cred ca inca mai sufar pentru ca profa de desen din liceu nu mi-a expus niciodata “operele de arta” pe peretii de la etajulul 1, unde era cancelaria :))

IMG_7408

Voi ce parere aveti? Am ceva talent la pictura?

IMG_7413
IMG_7420
PS: cat de curand o sa va arat cum a iesit dormitorul 🙂 Stay Tuned!