Reuniunea fashionistelor la Dressing Room

June 8, 2011 Scris de OZ - 9 Comments

Asa cum am anuntat intr-o postare anterioara, joia trecuta am avut un eveniment special, sub “umbrela” Comunitatii Fashionistelor, ce poate fi denumit simplu: Reuniunea Fashionistelor. Mai exact, le-am dat intalnire, fashionistelor pe care le apreciez cel mai mult, la Dressing Room – un showroom plin cu “delicii vestimentare” precum: Valentino, Prada, Miu Miu, Armani, Dolce&Gabbana, Missoni, Cavalli si DSquared.

Fetele au probat si au probat si au probat (= mica debandada) pana au gasit tinutele preferate, caracteristice stilurilor care le-au consacrat.

Fashionistele veritabile (cum imi place mie sa le spun), au dat dovada de creativitate si au purtat rochii cu fata in spate, fermoare inchise pe jumatate, curele cu catarame la spate, si-au imprumutat pantofii de la una la alta (nu ma asteptam sa am atatea fete cu 40 la picior !), insa rezultatul a fost cat se poate de DIVIN! 

Printre fashionistele prezente la eveniment s-au numarat:
Ioana – http://www.fashezine.com/

Diana si Alina – http://abfab-magazine.blogspot.com/

Eve si Sandra – http://thehearabouts.blogspot.com/

Andreea – http://thrilloftheheel.blogspot.com/

Gabriela – http://gabrielaciobanu.com/

Catalina – http://missvforarmoireideale.blogspot.com/

Dana – http://leatherwithlace.blogspot.com/

Reuniunea Fashionistelor:

Echipa Diva Hair a fost reprezentata de:

Isabel Buganu (PR)

Cristina Fulea

Si… evident EU 🙂 

Acesta a fost doar un prim eveniment, din luna iunie, dedicat fashionistelor. Vineri (sper sa tina vremea cu noi) vom filma un material de prezentare al Comunitatii Fashionistelor iar luna iunie o vom incheia cu evenimentul de lansare al Comunitatii care inca imi mai da emotii deoarece este primul eveniment organizat de Diva Hair iar eu va trebui sa tin un discurs in fata a peste 50 de persoane… tot pentru prima data 😀

Va tin la curent cu minunatele noastre proiecte.