Portretul meu in cadrul unei expozitii

November 20, 2014 Scris de OZ - 1 Comment

Nu este usor sa fii PR si sa gandesti periodic noi campanii creative pentru brandurile pe care le reprezinti. Cei de la 2ActivePR m-au surprins in repetate randuri, iar evenimentele pe care ei le organizeaza pentru Braun au fost mereu pe gustul meu si m-au pus mereu in noi ipostaze, care m-au facut sa ma simt bine. Nu pot sa uit prezentarea de moda de anul trecut, cand am organizat o adevarata prezentare de moda in tinute Murmur, sau parada picioarelor catifelate desfasurata in centrul vechi al capitalei. La aceste amintiri mai adaug o experienta minunata: cea de a avea propriul portret expus in cadrul unei galerii de arta!

Da, de aceasta data, echipa de la 2ActivePR a venit cu geniala idee de a-si uni fortele cu poate cel mai important fotograf de street style din Romania, Catalin Opritescu, astfel incat sa surprinda cat mai bine frumusetea naturala a 30 de jurnalisti si bloggeri din industria de moda si frumusete. Toate portretele au fost expuse in cadrul Galeriei de arta Galateca si mai pot fi vazute pana maine inclusiv.

Care a fost scopul acestui minunat proiect? Acela de a promova un produs 2 in 1: Braun Face (epilator facial si perie de curatare a tenului). Mai exact, Braun Face ne permite sa ne bucuram de doua tratamente folosind un singur dispozitiv. Trebuie doar sa schimbam capetele aparatului. Vom putea sa indepartam perfect parul inestetic de pe fata cu epilatorul facial, dar si sa curatam pielea la nivelul porilor cu peria faciala.

Capul ultra subtire al epilatorului are 10 micro deschideri care prind cu delicatete chiar si cele mai subtiri fire, de pana la 0,02 mm. Cu cele 200 de miscari de smulgere pe secunda este in mod considerabil mai rapid si mai exact decat pensetele manuale, in timp ce peria curata fata de 6 ori mai eficient decat metoda manuala, exfoliaza, indeparteaza celulele moarte ale pielii si stimuleaza intinerirea pielii.

Suna extraodinar, nu-i asa? Abia astept sa testez Braun Face!

Faces of beauty powered by Braun1
_MG_2097
_MG_2098
_MG_2122