Pentru prima data intr-o emisiune in direct

April 7, 2014 Scris de OZ - 11 Comments
Cu o saptamana in urma porneam spre Ploiesti, pentru a participa la emisiunea Generatia lui John, care se difuzeaza in direct la Prahova TV. Era pentru prima daca cand eram pusa intr-o astfel de situatie, sa fiu singurul invitat dintr-o emisiune, asa ca emotiile erau destul de mari. Unde mai pui ca emisiunea mai dura si o ora! 
Invitatia de a participa la Generatia lui John, a venit din partea lui John Cristea, prezentatorul emisiunii, pe care l-am cunoscut de 8 martie, cand am am prezentat tendintele din 2014 in Ploiesti Shopping City. John a moderat si evenimentul de atunci. 
De aceasta data nu am vorbit doar despre tendinte ci si despre mine, despre cariera mea, despre cei peste opt ani de experienta acumulata in presa online, dintre care cinci in calitate de redactor sef la Diva Hair.ro si trei ca blogger de moda.

In ceea ce priveste tinuta aleasa pentru emisiune, aceasta trebuia sa fie una fresh, tinereasca, publicul tinta al emisiunii fiind unul tanar. Eu am optat pentru un tricou cu imprimeu si o fusta fuchsia, ambele de la Diva Charms.
 Daca vreti sa vedeti cum a decurs totul, si aveti o ora la dispozitie :), puteti urmari intreaga emisiune:
Ce am invatat din aceasta experienta?
– Ca nu are sens sa iti faci un plan (eu sunt control freak atunci cand vine vorba de job, spontaneitatea nefiind punctul meu forte). Cand participi la o emisiunea in direct, socoteala de acasa nu se va potrivi niciodata cu cea din targ;
– Emotiile te pot face sa ai ticuri verbale pe care nu le ai in viata de zi cu zi;
– Stresul de dupa emisiune poate fi mai mare, mai ales cand esti o fire perfectionista ca mine si iti analizezi fiecare cuvant pe care l-ai rostit;
– Realitatea este diferita fata de cum ti-o imaginezi, mai ales atunci cand faci un lucru pentru prima data. Initial ma gandeam ca emisiunea dureaza prea mult, dar la final chiar mi-a parut rau ca s-a terminat si nu am apucat sa ofer mai multe informatii despre principalele tendinte din moda si frumusete din 2014.
Astept sa-mi spuneti cum vi s-a parut emisiunea.
Kisses!
Oz