O zi in Delta

July 18, 2013 Scris de OZ - No Comments

Fiind un rac veritabil, ador sa ma balacesc la piscina. Cea mai mare bucurie o am atunci cand descopar piscine cu privelisti care iti taie rasuflarea, mai ales cand nu sunt nevoita sa parasesc tara pentru asta. Prima piscina de care m-am indragostit, a fost cea din cadrul complexului Marina Regia din Navodari. V-am povestit despre ea in postarea “A doua zi – illy issimo summer trip“.

Weekendul trecut am avut norocul sa gasesc o noua piscina superba. Este vorba despre cea din resortul Lenepuf, situata exact pe malul Dunarii. 
Cu aceasta priveliste mi-am inceput ziua si nu mi-as mai fi dorit sa plec de acolo.

Dupa-amiaza mi-am petrecut-o la o plimbare pe Dunare. Experienta este una inedita. A fost extraodinar sa vad atatea “zburatoare” in mediul lor natural, nuferi galbeni, libelule rosii, chiar si cai salbatici!
Exista o multime de casute pe malul Dunarii. Ideal ar fi sa te cazezi la una dintre ele si sa petreci macar un weekend in acest loc minunat si sa-l explorezi pe indelete dintr-o barca mica. Asa vei putea sa te strecori printre salcii si copaci si sa opresti ori ce cate ori doresti, pentru a admira frumusetile naturii. Nu pot sa-mi scot din minte hamacul de pe malul Dunarii de la Casa dintre salcii. Acela este locul ideal unde sa te deconectezi de viata agitata din Bucuresti.

Foto by Roxana Arghirescu