Lansarea cremei Idealia de la Vichy

April 26, 2012 Scris de OZ - 2 Comments
Saptamana trecuta am fost la un eveniment Vichy. Andreea Esca a fost cea care a tinut o parte din discursul de prezentare. A fost prima data cand am vazut-o in aceasta postura si mi-a facut o impresie extrem de buna si asta pentru ca are doza necesara de modestie (o calitate des intalnita la vedetele din Pro), are umor si arata extraordinar. Ce mi-a placut la ea mai exact?

– faptul ca nu s-a sfiit sa vorbeasca despre defectele ei, astfel a rupt bariera dintre cei invitati si ea, ca vedeta
– ca si-a structurat discursul si cu umor astfel incat sa destinda atmosfera si sa se faca si mai placuta
– ca a asortat la o rochie YSL si la pantofii Louboutin, o pereche de cercei Accessorize si o poseta vintage ceea ce demonstreaza ca nu este genul de vedeta care se imbraca numai de la branduri celebre. Mi-a placut acest lucru pentru ca merg pe principiul ca poti sa gasesti lucruri frumoase oriunde, indiferent de brand. Este mult mai important cum le asortezi pentru a obtine efectul wow.
– ca a tinut sa imi intinda mana si sa se prezinte atunci cand am abordat-o (i-am facut o fotografie pentru Comunitatea Fashionistelor http://www.divahair.ro/comunitatea-fashionistelor/tinuta/pretty-in-pink/2205)

M-a facut sa-mi aduc aminte de perioada in care abia intrasem la facutate si visul meu maret era sa lucrez la Pro tv si sa ii calc pe urme. Intre timp mi-am schimbat planurile si sunt multumita de prezent, insa o admir poate chiar mai mult decat o faceam acum 7 ani.

Studiam ingredientele cremei Idealia impreuna cu Lala http://lipstickonyourpillow.blogspot.com/

Iata si tinuta mea 
(impreuna cu Isabel Buganu, PR Diva Hair)