Halloween madness

November 1, 2011 Scris de OZ - 2 Comments
Halloween-ul acesta a fost unul dement… in cel mai bun sens cu putinta! L-am petrecut cu o gasca de racusoare exact asa cum imi place mie asa ca nu avea cum sa nu iasa o petrecere pe cinste!

Locatia aleasa: Laboratorul de Cocktailuri – un bar deschis, relativ recent, in centrul vechi. Ideea m-a atras din prima. Nu mi-a placut chimia in scoala generala, insa sa petreci intr-un bar de acest gen este minunat!

Iulia

Initial mi-am propus sa fiu o vampirita, insa abia in ultimul moment am cautat dintii prin casa (ii aveam de prin 2008) si… evident ca nu i-am mai gasit. Prin urmare m-am transformat intr-o victima a unui vampir.

 Cea mai ingenioasa chestie ever! – sa bei “sange” din eprubeta 🙂

 Dovleacul perfect:

Nu au fost foarte multe persoane costumate in acest bar, insa stuff-ul a facut senzatie. Toti au fost geniali! Costumul meu preferat a fost al unuia dintre barman:

Iata-i si pe ceilalti::

Si pentru ca am laudat atata barul iata si dovezile clare ca Laboratorul de Cocktailuri este un loc unde merita sa ajungeti. Eu sigur o sa revin cat de curand. Inca un atu, au muzica foarte buna – esentiala pentru o petrecere reusita 🙂

 Voi ce ati facut de Halloween?