Fotografii si impresii din Lefkada

June 10, 2014 Scris de OZ - 13 Comments
Am revenit cu o noua postare din vacanta mea in Lefkada. Cred ca mi-a placut atat de mult pentru ca m-am hotarat sa plec pe ultima suta de metri, nu avem niciun plan si nici asteptari. De regula, in astfel de situatii se intampla cele mai frumoase lucruri.

Eu am stat in Nydri dar am vizitat destul de mult imprejurimile. Daca nu as fi facut asta, probabil m-as fi plictisit, caci nu poti face prea multe acolo. Ceea ce ar trebui sa fie de neratat este Cascada Dimossari, un loc superb! Totul a fost mirific pana am avut eu senzatia ca am vazut un sarpe. Apoi mi-a fost destul de frica sa mai stau in apa, insa totul s-a dovedit a fi doar rodul imaginatiei mele bogate 🙂

Unele dintre cele mai frumoase panorame le-am vazut cu plaja Aghio Fili si de la Far, pozitionat in cel mai sudic punct al insulei Lefkada.

Cu vreo trei ani in urma povesteam despre Navagio. Credeam atunci ca aceea este cea mai frumoasa plaja din Grecia, dar m-am inselat. Lefkada are o multime de astfel de plaje cu ape turcoaz si privelisti care iti taie rasuflarea. Am vizitat Porto Katsiki si Egremni (considerate cele mai frumoase plaje din Lefkada), dar si Aghio Fili, Laka si Milo.

Intr-una dintre plimbarile cu vasul am avut parte si de un spectacol dat de un pui de delfin, care ne-a urmarit pret de cateva zeci de minute.

Ador casele colorate ale grecilor, dar mai ales florile frumoase pe care le gasesti la orice pas si in orice curte. Este imposibil sa nu te lasi cucerit de ele si sa nu le pozezi.

Grecia ramane una dintre destinatiile mele preferate de vacanta. Abia astept sa vina mai 2015, cand intentionez sa vizitez Santorini. De acolo sigur ma voi intorce cu sute de fotografii!
Pana atunci, sper ca nu ati ratat postarea Heaven on Earth (tot din Lefkada), iar pe contul meu de instagram http://instagram.com/oana_zidaru veti gasi mai multe imagini.

Kisses!
Oz