Cum m-am apucat de sport si nu m-am mai lasat

September 4, 2016 Scris de OZ - 1 Comment

world class oana zidaru
Mi-am dorit mereu sa “se prinda” sportul de mine, dar nu am reusit niciodata sa merg la sala mai mult de doua luni legate, dupa care luam o luuuunga pauza. Ma plictiseam usor, imi pierdeam motivatia… ma cuprindea lenea. Totusi, “minunea” s-a intamplat in august 2015, atunci cand am pasit pentru prima data intr-o sala World Class. De atunci merg in mod constant de la sala. Ce a functionat in cazul meu? Cum de nu m-am mai lasat? Ce ma motiveaza in prezent? Despre toate aceste aspecte povestesc in noul meu vlog.

Recunosc, nu mi-as mai inchipui viata fara sport, fara antrenamentele de TRX, Cycling, Pilates, Interval sau Inot si cel mai rau imi pare ca abia acum i-am descoperit beneficiile. Totusi, nu este niciodata prea tarziu sa-ti schimbi stilul de viata si sa-ti faci un abonament la sala, chiar daca ai 40, 50 sau +60 de ani. Vad o multime de femei de toate varstele la sala si pot doar sa le admir pentru ca au ales sa investeasca in ele. Nu vreau ca pe masura ce inaintez in varsta sa ajung sa ma plang de conditia mea fizica, sa nu pot sa urc un rand de scari fara sa ma treaca toate transpiratiile sau sa nu pot sa tin pasul la joaca, atunci cand va fi cazul, cu copiii mei sau cu nepotii :D. Prin urmare, spun ca este bine sa te apuci te sport si tarziu decat niciodata.

Acum este mai simplu ca oricand sa te apuci de sport. WorldClass a lansat programul de antrenament Easy8, derulat pe parcursul a opt saptamani, timpul necesar unui incepator intr-ale sportului pentru a invata sa iubeasca miscarea.

Gasesti mai multe detalii pe: easy8.worldclass.ro.

 

 

Kisses!

Oz