Cum a fost la evenimentul Braun Fashionable Legs

December 2, 2013 Scris de OZ - 7 Comments
Stiti citatul acela “Cand ai facut ultima data ceva pentru prima data?”. Ei bine, in cazul meu s-au scurs 5 zile si aproximativ 2 ore. Mai exact, pe 27 noiembrie, in cadrul evenimentului Braun Fashionable Legs am intrat pentru prima data in pielea unui model si am defilat alaturi de alte 9 bloggerite in outfituri superbe, semnate Murmur!

Trebuie sa recunosc faptul ca nu este usor sa fii model. Asteptarea din backstage este destul de stresanta si obositoare (mai ales daca ai pantofi incomozi, asa cum mi s-a intamplat mie). Dar, de cum am pasit pe podiumul improvizat din Studio Hermes, toate problemele au disparut si m-am simtit extraordinar, iar “responsabila” pentru starea mea este Andreea Badala, care realizeaza cele mai hot tinute. Le ador pe cele fetish, iar rochia mea cu decupaje si cureaua din piele cu peplum, perforatii si lant puteau incinge imaginatia oricui, fiind demne de o veritabila dominatrix.

Alaturi de toate bloggeritele implicate in acest proiect: Diana si Alina, Koko, Antonia, Gabriela, Silvia si Raluca, Denisa si Ana. Sau, altfel spus, 10 perechi de picioare epilate cu Braun Silk Epil 7!

Minunata Andreea Badala!

Ca sa va faceti o impresie mai buna despre atmosfera de la eveniment, va las sa urmariti filmul de prezentare:
Imi ador outfitul Murmur si abia astept sa-l mai port si cu alte ocazii!
Feeling like a real dominatrix. So fierce!

Rochia ofera acelasi efect ca si cele de tip bandaj, imbratisand formele feminine in cel mai sexy mod cu putinta. De fapt, asta era si curiozitatea pe care abia asteptam sa mi-o satisfac in momentul in care am ajuns in showroom-ul Andreei Badala. Imi doream sa aflu daca tinutele realizate de ea sunt doar pentru femeie cu forme ideale sau daca orice femeie care poarta Murmur ajunge sa aiba forme ideale. Din fericire, a doua teorie s-a dovedit a fi cea reala.

Sper ca ati vazut deja fotografiile din backstage de pe contul meu de Instagram si ca nu ati ratat review-ul epilatorului Braun Silk Epil 7!