Cum a fost la deschiderea oficiala a primului boutique Roberto Cavalli din Romania

April 19, 2013 Scris de OZ - 11 Comments
Aseara am participat la deschiderea primului boutique Roberto Cavalli din Romania. Organizatorii anuntasera faptul ca invitatul special al evenimentului va fi insusi celebrul designer insa, trebuie sa recunosc, nu am crezut nicio clipa ca este adevarat. Am mai participat la numeroase astfel de lansari si niciodata nu s-a intamplat ca reprezentantii marilor case de moda sa ne fie alaturi. M-am bucurat sa vad ca m-am inselat. Intr-adevar, Roberto Cavalli a participat la deschiderea primului sau boutique din Romania si a venit insotit de frumoasa Irina Shayk.
Creatiile designerului sunt de o opulenta greu de imaginat. Rochiile semnate Roberto Cavalli nu au fost realizate pentru femeile timide, care isi doresc sa treaca neobservate atunci cand isi fac aparitia la un eveniment. Excentricul tinutelor este dat de animal print-ul folosit aproape in mod obsesiv, fie in mod clasic, fie redat cu ajutorul paietelor. Prea putine piese din colectie urmeaza croiurile minimaliste.
Am ramas cu adevarat impresionata de colectia de accesorii. Nu imi place albul insa de aceasta data m-au cucerit gentile si botinele imaculate. Efectul se datoreaza modului in care au fost decorate. Accesoriile obisnuite au fost impodobite cu pietre si tinte, care le-au scos definitiv din zona banalului, transformandu-le in adevarate bijuterii. Cum sa nu vrei sa dai o nota de originalitate propriilor tinute cu ajutorul unor astfel de accesorii?

Iata piesele de care m-am indragostit:


Ochelarii cat-eyes sunt minunati!
Magazinul Roberto Cavalli se afla in incinta hotelului JW Marriott.