Am testat un waist trainer. Afla daca intr-adevar functioneaza si iti poate micsora talia

January 20, 2016 Scris de OZ - No Comments

Imi doream un waist trainer inca de acum vreo doi ani, de cand au inceput sa il promoveze toate vedetele cu dimensiuni corporale ireale de tipul Kardashian&CO.

waist trainer kkInitial mi-am comandat unul din America (pe la sfarsitul lui 2014). Din pacate, dupa mai bine de o luna de asteptat, nu am primit nimic. Am facut un schimb de e-mail-uri cu reprezentantii site-ului si, in cele din urma, mi-am inapoiat banii. Tot raul spre bine, pentru ca m-ar fi costat in jur de 250 lei cu tot cu transport.

Anul acesta au inceput sa apara si la noi, asa ca m-am hotarat sa imi iau unul in perioada reducerilor de Black Friday, cand am platit pe el 139 lei (in loc de 179 lei), cat era pe Clessidra.ro.

Am inceput sa-l port inca de atunci. In prima luna l-am purtat chiar si cate 12 ore pe zi timp de 5 zile din 7, iar dupa doar o luna am putut sa-l inchid la al doilea rand de gaici. Tot atunci am redus si numarul de ore la 8/zi, asa cum este recomandat pe toate site-urile care comercializeaza produse de acest gen.

Tin sa mentionez si faptul ca in tot acest timp in care am folosit waist trainer-ul, am mers si la sala de cel putin doua ori pe saptamana. Ce rezultate am avut? Este acest produs eficient sau doar o poveste de marketing? Aflati din materialul pe care l-am pregatit pentru canalul meu YouTube.

Nu uitati, daca va plac aceste materiale video, apasati butonul de subscribe al canalului meu de YouTube!

Kisses!

Oz