9 lectii pe care le-am invatat in 10 ani de cariera

April 23, 2017 Scris de OZ - No Comments

Ah, cariera! Un domeniu care m-a obsedat in ultima perioada, asta si pentru ca am tot facut niste schimbari profesionale (promit sa va povestesc totul in scurt timp). Prin urmare, nu aveam cum sa nu-l dezbat si intr-un vlog. Dupa un brainstorming, am facut o lista cu 9 sfaturi pe care eu le-am invatat de-a lungul carierei mele si care sper sa va fie si voua de folos.

Mama a fost cea care m-a invatat cat de important este sa ai banii tai, sa fii independenta din punct de vedere financiar, indiferent de veniturile partenerului. M-am angajat din al doilea an de facultate si de atunci am facut tot posibilul sa evoluez profesional. De-a lungul anilor, am luat si decizii proaste, darĀ imi place sa cred ca au reprezentat niste lectii de viata si au avut rolul de a ma modela. Chiar cred ca nimic nu este intamplator in viata si sigur o sa dezbat si acest subiect intr-un vlog viitor. Totusi, pana atunci, va las sa-l urmariti pe cel de astazi si sa descoperiti cele 9 lectii pe care eu le-am invatat in cei 10 ani de cariera.

Sfaturile din acest clip sunt unele basic, as spune, pe care oricine ar trebui sa le stie. Daca sunteti la primul job sau aveti probleme in cariera, sper sa va ajute.

Voi ce ati adauga la aceasta lista?

Kisses!

Oz