Un 2012 glamorous!

December 29, 2011 Scris de OZ - 14 Comments
Iata ca a sosit momentul sa fac si ultima postare din 2011, cu versiunea mea pentru o petrecere glam de Revelion! De aceasta data, ingredientele “must-have” au fost atat vestimentare cat si culinare:

– o rochie rosie, divina, semnata Bien Savvy (prima rochie Bien Savvy pe care am purtat-o o puteti vedea in postarea Tinuta perfecta pentru un Revelion de vis!); rochia este ornata cu strasuri deci nu ai cum sa nu stralucesti, la propriu, daca o porti
– o poseta bijuterie, demna de o tinuta de red carpet, de la Dasha.ro
– accesorii cu perle
– rujul rosu (nelipsit in cazul meu!)
– Macarons! Petrecerea glam, perfecta, trebuie sa aiba si asa ceva. Si daca tot am amintit de acest delicios desert trebuie sa spun si ca sortimentele mele favorite sunt: cu trandafiri, cocos si banane 🙂 (ps.: cel mov este cu trandafiri)

2011 a fost un an extrem de reusit pe plan profesional, insa evident ca este loc de mai bine asa ca 2012 sper sa il intreaca din toate punctele de vedere. Cum a fost anul care se incheie, pentru mine, puteti sa cititi intr-un interviu postat pe blogul Read my mind.

Nu-mi vine sa cred ca in doua zile intram intr-un nou an… Totusi abia astept petrecerea de Revelion pe care o sa o petrec la 18 Lounge by Embassy deci panorama de la miezul noptii o sa fie divina!

Va doresc sa petreceti momente de neuitat, acum la sfarsit de an, astfel incat  intrarea in 2012 sa o faceti cu dreptul!

Fotografiile au fost realizate in Cafepedia, o locatie de care ma leaga amintiri foarte frumoase deoarece aici am organizat primul eveniment Diva Hair cu red carpet!

Foto by Roxana Arghirescu