Traieste fiecare zi ca si cum ar face parte din filmul preferat

September 25, 2013 Scris de OZ - 2 Comments
Cu ceva timp in urma v-am aratat un set de fotografii din proiectul “O zi din viata fashionistelor”, realizat la initiativa Diva Hair.ro si cu sprijinul Nokia. Aventura mea alaturi de Pepa si Manuela a continuat cu o sedinta foto in centrul vechi, dar nu inainte de a le face o vizita Gabrielei Atanasov si Sandei Cojocaru. In showroom-ul lor am gasit tinutele si accesoriile potrivite pentru iesirea noastra. Toate ne-am ales outfituri pline de feminitate si demne de un episod din Sex and The City! Cine spune ca viata nu poate fi la fel de frumoasa ca cea din filmul preferat?!
Eu am optat pentru o fusta stilou din piele gri, un top metalizat si pantofi nude. Look-ul final, semnat de Sweet Paprika, a fost completat perfect de plicul Bookletta din piele crem. Designul specific acestei posete a lasat sa se vada telefonul meu galben Nokia Lumia, singura pata de culoare a intregului outfit.

Alaturi de Gabriela Atanasov, designerul brandului Sweet Paprika

Dupa o scurta plimbare prin centrul vechi, am decis sa luam cina intr-unul dintre cele mai chic restaurante: Van Gogh!

Telefoanele Nokia Lumia ne-au ajutat si de aceasat data sa imortalizam momentele speciale petrecute impreuna.

Bauturile de la Van Gogh sunt absolut delicioase! Trebuie neaparat sa le incercati si voi!

Nu-i asa ca sunt minunate posetele Bookletta?

Ziua petrecuta cu Nokia, Manuela si Pepa a fost perfecta, si sper ca am reusit sa transmitem asta prin frumoasele imagini realizate de Mihnea Ratte.

Make-up a fost realizat de:  Georgiana Codinca si Alina Savin