Tinuta de la V for Vintage

September 25, 2011 Scris de OZ - 6 Comments

Ieri am fost la V for Vintage. Dress-code-ul evenimentului m-a atras din prima: rock&roll! Prcatic mi se oferea inca o ocazie sa adopt un look retro, pin-up, asa ca nu aveam cum sa lipsesc. De aceasta data nu doar tinuta era speciala. Si coafura trebuia sa fie pe masura. Initial am incercat sa imi fac bretonul fals (il puteti vedea in postarea “Pincnic la 26 de ani“), insa pentru a-l realiza aveam nevoie de timp si rabdare iar ambele imi lipseau cu desavarsire. Asa ca am ales o alta varianta care imi ia doar 5 minute: bretonul rasucit in exterior. Aceeasi coafura o puteti vedea si in postarea “Pin-up sexiness“.

In ceea ce priveste accesorizarea… voiam neaparat sa imi iau geanta neagra vintage care mergea perfect cu o floare neagra supradimensionata. Dupa ce mi-am pus floarea in piept mi-am dat seama ca look-ul final ar fi si mai interesant daca as lua si manusile perforate pe care le-am achizitionat weekend-ul trecut la Ab.Fab. Abia astept sa vina toamna ca sa le port mai des!

Si cum noua mea pasiune sunt palariile (sau accesoriile de par) nu aveam cum sa ratez ocazia de a le proba pe cele Fandacsia. Cu care vi se pare ca imi sta mai bine? Mie imi place palaria maro.