Tinuta de la petrecerea de deschidere ITP Expo

September 13, 2011 Scris de OZ - 13 Comments
Vinerea trecuta, in colaborare cu Romexpo, Diva Hair a organizat petrecerea de deschidere a targului ITP EXPO. Intr-un cadru restrans am urmarit cateva prezentari de moda printre care si o colectie semnata Rhea Costa.

Pentru ca imi doresc deja sa vina toamna am ales o tinuta in culori vedeta pentru noul sezon: caramiziu si mustar. Cu aceasta ocazie puteti sa vedeti fusta si pantofii pe care i-am cumparat la lansarea magazinului New Look din Afi Palace Controceni:

Look-ul retro a fost completat de o bentita cu pene si un plic vintage.

Cu pr-ul Diva Hair – Isabel Buganu

Despre el voiam sa va povestesc de ceva timp. Imi place sa-mi cumpar lucruri vintage pentru ca, de cele mai multe ori, sunt unicat. Insa, se pare, ca si in aceste situatii poti sa ai surprize. Iar eu am avut! La scurt timp dupa ce l-am cumparat am descoperit ca o colega de birou are unul la fel doar ca pe o alta culoare. Nu-l cumparase de nicaieri ci il avea mostenire de la mama ei 🙂 Ce coincidenta, nu?!

Cel maro este al meu:

In ceea ce priveste creatiile Rhea Costa, rochia mea preferata a fost aceasta:

Cu putin timp in urma am purtat, la o sedinta foto, o creatie Rhea Costa pe care o puteti vedea in postarea “A doua zi – illy issimo Summer Trip“.

Update: Tot in colaborare cu Romexpo am organizat si targul Cosmetics Beauty Hair care se desfasoara in perioada 15-18 septembrie. In cadrul targului, mai exact vineri (de la ora 11:00) si sambata de la ora 12, voi sustine 2 workshopuri: unul de makeup, impreuna cu Suzana Visan si cel de-al doilea despre tendintele de hair style din sezonul urmator. Va tin la curent si va astept la targ!

Se anunta o perioada extrem de plina! In viitorul foarte apropiat voi participa la alte 2 evenimente care implica fiecare cate un “proiectel”. Va dau mai multe detalii la momentul potrivit.