Tinuta de la Ab. Fab. Extravagant Valentine’s editon

February 12, 2012 Scris de OZ - 11 Comments
Astazi a avut loc prima editie Ab. Fab. din 2012. Daca te luai dupa vremea de afara nu aveai cum sa nu crezi ca o sa bata vantul la targ. Ei bine, din fericire, nu a fost asa. Eu mi-am facut curaj si am iesit din casa iar cand am ajuns la Villa Rodizio mi-am dat seama ca sunt multi care au prins drag de acest targ  si care nu au vrut sa il rateze, ca mine, din cauza vremii.
Pentru mine aceasta editie a avut o cu totul alta semnificatie. A trecut aproape un an de cand am inceput sa merg la astfel de evenimente, de cand promovez Diva Hair in cadrul lor si… aproape un an de OZ Style :). Pana sa ajung la targ nu realizasem acest lucru (am senzatia ca a trecut mult mai mult de atat pentru ca s-au intamplat o multime de lucruri), insa am avut norocul sa le revad pe fetele pe care le-am pozat pentru prima data, pentru Comunitatea Fashionistelor, la Kulturfest: Diana, Andra, Patricia si Ada. Am stat mult de vorba cu Diana si cu Oana de la True Vintage. Ele au fost primele care m-au felicitat pentru evolutia Diva Hair iar exact inainte sa plec m-am intalnit si cu Ada care mi-a facut poate cel mai frumos compliment. Mi-a spus ca nu simte nevoia sa mai citeasca alta revista online pentru ca are Diva si acolo gaseste tot.

Despre evolutia mea la Diva Hair o sa va povestesc in curand caci pe 1 martie am un nou motiv de sarbatoare pe care vreau sa-l punctez asa cum trebuie.

In alta ordine de idei, astazi la targ mi-au facut poze si Catalin de la http://www.lightaholic.com/ si http://color-stalker.blogspot.com/ dar am dat si un mic interviu pentru un vox realizat de PRO tv pe care nu am nici cea mai vaga idee cand o sa-l difuzeze… asa ca daca vedeti ceva sa ma anuntati si pe mine.

Recent am dat si un interviu pentru revista online Republic of Fashion. Il gasiti la pagina 18.

Mai am si alte surprize pregatite pentru luna aceasta, insa toate la timpul lor (da, sunt foarte secretoasa!).
Revenind la Ab. Fab – la urmatoarea editie particip cu colierele mele Made by OZ asa nu trebuie sa o ratati! Intre timp am inceput deja sa onorez comenzile asa ca daca va place un model anume nu ezitati sa imi spuneti (il puteti avea inainte de lansare). La targ veti putea vedea colectia intreaga (cele 10 modele).

Iata si cum am fost imbracata astazi:

Ador acesti cercei mai ales ca, va vine sa credeti sau nu, mi-au fost facuti cadou (fara niciun motiv) de mama Ralucai 🙂 Am apreciat gestul din prima mai ales ca a fost dragoste la prima vedere (sunt foarte retro asa ca era imposibil sa nu-mi placa).

UPDATE 17 februarie:

UPDATE 18 februarie:

Interviul de la Ab. Fab. in emisiunea CSID
(min. 4:38)

UPDATE 5 martie: