Suntem arhitectii propriei noastre fericiri

April 17, 2016 Scris de OZ - No Comments

Postarea de astazi nu vreau sa fie despre moda. In adolescenta obisnuiam sa scriu foarte mult, aveam zeci de texte, poezii (de dragoste, desigur) si sute de file scrise in jurnalul pe care l-am tinut mai bine de 12 ani.  Astazi mi s-a facut dor… de scris, de “asternut cuvinte pe hartie”.

“Suntem arhitectii propriei noastre fericiri” – acesta este motto-ul meu preferat. De ce? Pentru ca sunt perfect constienta de faptul ca noi suntem cei mai mari dusmani ai nostri. Ne ferim de provocari pentru ca ne este teama de necunoscut, dar fara sa ne dam seama, ne ingradim singuri cu aceasta atitudine.  Ar trebui sa ne plangem mai putin si sa facem mai multe din toate lucrurile pe care ni le propunem.

Eu incurajez visatul. De aici pornesc realizarile, dar ele prind aceasta foarma doar in cazul celor care nu se multumesc doar sa isi faca planuri cu ochii deschisi. Este benefic sa visezi si sa iti stabilesti obiective clare, dar apoi sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a le atinge.

Nu lasa “cum ar fi fost daca” sa “te bantuie”, indrazneste sa faci lucruri de care te temi pentru ca este cat se poate de adevarata expresia “cine nu risca, nu castiga”. Ce te poate tine pe loc? Doar propriile ganduri, frici si temeri. De partea cealalta a acestor sentimente se afla o versiune mai buna a ta.

Fotograf: Iuliana Popescu

_MG_0884e
_MG_0961
_MG_1064
_MG_1021
_MG_1034

Am purtat:
Geanta Iguelle by Oz – foloseste codul codul OZ_for_Iguelle pentru o reducere de 10%
Pantofi Dasha
Cercei Stradivarius
Bluza Koton
Fusta Depot96

_MG_1076
_MG_1101
Nu ratati clipul de street style cu aceasta tinuta.

Video made by Iuliana Popescu.


Kisses!

Oz