Pin-up sexiness

June 13, 2011 Scris de OZ - 8 Comments

Sunt fascinata nu doar de Dita von Teese ci de moda retro, in special de stilul pin-up!

Ieri am fost in vizita la bunici asa ca am profitat de aceasta ocazie si am facut o noua sedinta foto, cu ceva influente country  (din punct de vedere vestimentar) dar si pin-up din perspectiva machiajului si a coafurii.

Aceasta ultima parte, coafura, mi-a dat ceva batai de cap. Initial am vrut sa imi fac breton in stilul Bettie Page. Din pacate uitasem sa ma documentez de acasa, de pe youtube, cum se face asa ca nu mi-a iesit si am fost nevoita sa imi aranjez bretonul putin altfel, mai exact sa-l “rulez” inspre spate. Rezultatul a fost multumitor si destul de pin-up  🙂

Oficial, aceasta este una dintre sedintele mele foto preferate asa ca am inca un motiv sa-i multumesc surorii mele care a surprins fiecare cadru.

Intre timp am descoperit trandafirii din gradina bunicii 🙂 asa ca au devenit rapid accesoriul perfect!

Ne-am si amuzat putin… Eu in ipostaza de sexy vrajitoare 😛

Si acum… va rog sa faceti cunostinta cu Eduard (aka – Mogo cel Frumos) nepotelul meu cu parul auriu! Va dati seama cat pot sa-l iubesc!

In alta ordine de idei, astazi am reusit in sfarsit sa filmez spotul de promovare al Comunitatii Fashionistelor! Au fost 4 ore obositoare dar cu siguranta a meritat! Din pacate, nu au reusit sa ajunga toate fetele pe care le admiram… si din 10 m-am trezit doar cu 6… dar pana la urma tot raul spre bine pentru ca daca am stat 4 ore sa filmam 6 fete nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost cu 10!

Abia astept sa va arat cum ne-am distrat azi dar in imagini si, saptamana viitoare chiar sa va arat materialul filmat, de care sunt foarte mandra! Eu apar in intro si am avut astfel, o noua ocazie sa-mi exersez “vocea de radio” 🙂 si calitatile de reporter 😀

Mai in gluma, mai inserios, trebuie sa recunosc faptul ca, atunci cand am intrat la facultate, imi doream sa lucrez fie in televiziune, fie in radio. Lucrurile s-au asezat, pe parcurs, putin altfel, insa astazi spun cu cea mai mare sinceritate ca nu as mai schimba nimic in decursul carierei mele.