Perfect sunset and the perfect dress

June 4, 2013 Scris de OZ - 5 Comments

Ieri seara am privit apusul de pe insula Lacul Morii. Este locul meu preferat din cartierul in care locuiesc. Mi-am imaginat ca dau timpul inapoi, cand aici sustinea fanfara concerte, cand fantana arteziana bucura privitorii cu jocul ei.

Am imbracat o rochie de seara, semnata Atelier Jaisse si am pornit spre acest loc, unde m-am lasat purtata de acordurile care mai pot fi auzite doar de romanticii ca mine, care inca mai sunt cuprinsi de melancolie atunci cand pasesc pe ruinele incarcate de atatea amintiri.

Spatiul are un potential extraordinar insa proiectele de reconditionare, de reinventare, raman mereu suspendate in aer. Si timpul trece si fiecare constructie de pe insula se degradeaza tot mai mult. Nimeni nu-l fructifica, nimeni nu-i reda anii de glorie.

Seara trecuta a fost una speciala si aveam nevoie de o tinuta pe masura, caci mi-am mi-am dat intalnire cu soarele, singurul care mai poate face cinste acestui loc uitat de lume, singurul care reuseste sa-l imbrace in culorile lui calde si sa-i redea stralucirea.

Fotografii realizate de: Desidart