Paltonul perfect pentru sezonul rece

November 10, 2013 Scris de OZ - 6 Comments
Pentru sezonul rece, imi doream foarte mult un palton elegant, pe care sa pot sa il iau atat la birou, cat si la evenimentele la care particip dupa program.Cautarea mea nu a durat prea mult, caci am gasit modelul perfect la H&M. Avand un guler inalt, ador sa il port cu coliere statement pe deasupra. Cu ceva timp in urma l-am purtat la un eveniment Stefanel intr-o tinuta color blocking. L-am asortat atunci la un colier Fe[male] cu multe pietre colorate, la o pereche de pantofi verzi si la un plic tip caseta de culoare orange – o adevarata explozie de culoare la inceput de toamna!
Pentru o tinuta office-chic am ales sa mixez bleumarinul cu tonuri de maro. De aceasta data am purtat un colier din piele (desi il am de multi ani, ramane unul dintre preferatele mele), o geanta supradimensionata si o pereche de pantofi din piele cu print de reptila.
Desi am fost mult timp fana plicurilor, recent am inceput sa fac o adevarata pasiune pentru modelele supradimensionate – pot sa adaug atat de multe lucruri in ele, incat nu pot sa imi dau seama cum de le-am “descoperit” atat detarziu ๐Ÿ™‚
Sper sa va placa aceasta tinuta. Eu ma simt extrem de feminina & eleganta in ea.
 Am purtat:
Palton H&M
Geanta Dasha.ro
Ochelari Six
Colier handmade Iuliana Asoltanei

Pantofi din piele miniPRIX

Astept sa-mi spuneti daca voi v-ati gasit paltoanele perfecte pentru sezonul rece.