Lady in… Pink!

April 18, 2011 Scris de OZ - 5 Comments

In copilarie am avut doua obsesii de culori: bleu si apoi roz. Totusi, treptat, mi-am dat seama ca nu are sens sa ma limitez la o singura culoare asa ca, in prezent, cu greu pot sa numesc una favorita.

Prima tinuta pe care am imbracat-o duminica, fuchsia, mi-a adus aminte de vechile pasiuni si de faptul ca rozul chiar imi vine foarte bine 🙂

Cu rochia fuchsia, Margotte.ro, am compus o tinuta pe care as purta-o oricand la birou asta si pentru ca sunt printre persoanele norocoase care nu au dress code impus. De fapt… nici nu cred ca as putea sa lucrez vreodata intr-o multinationala unde sa mi se impuna sa port tinute sobre in culori neutre.

Desi marile case de moda au impus un nou trend in acest sezon si, teoretic, as fi putut sa asortez rochia la accesorii in nunate la fel de tari, am optat pentru accesorii nude: pantofi Lust of Creation, geanta supradimenionata Dasha.ro si o curea subtire rose. Singura pata de culoare pe care am mai adaugat-o a fost vernilul de la cercei.

In privinta machiajului, desi am pastrat machiajul retro, cu tus, am ales un gloss portocaliu pal, o culoare naturala care doar sa dea buzelor un luciu si un plus de volum.

Iata ce a iesit:

Voteaza acest look!