Kale – noul kaki din sezonul cald 2017

April 11, 2017 Scris de OZ - 2 Comments

La inceputul fiecarui sezon, institutul Pantone stabileste tendintele in materie de culori. Anul acesta, pe langa nuantele pastel si cele aprinse, specifice sezonului cald, gasim si o nuanta de verde inchis. Mai exact, “vechiul” kaki poarta acum denumirea de kale si, in randul celebrelor case de moda, a cunoscut o popularitate mult mai mare decat Greenery, culoarea anului 2017.culori Pantone 2017

culoare kaleSalvatore Ferragamo, Balmain, Kenzo si Altuzarra

Aceasta culoare ma duce cu gandul la toamna si in mod special la stilul army. Totusi, pentru a o adapta sezonului cald, o putem asocia cu nuante aprinse, asa cum am vazut si in prezentarile Salvatore Ferragamo si Balmain.

Eu am purtat recent o tinuta all Kale la evenimentul V for Vintage si am ales sa o asortez cu un kimono intr-o alta culoare vedeta a sezonului cald: flame. Sper ca alegerea mea vestimentara sa va inspire.

culorile pantone 2017

kimono

tinuta kaleAm purtat:

Kimono Asos, pantaloni Koton, maiou si inele H&M, geanta Meli Melo, sandale Zoot

kale culoare 2017

tinuta kaki

Daca vreti sa vedeti cum se face coafura mea, va puteti inspira dint tutorialul “Cum sa te coafezi in 6 minute“. Singura diferenta este ca acum mi-am impletit doar partea de top si restul parului l-am indreptat.

Kisses!

Oz