In sezonul rece 2015 se mai poarta blugii rupti? Dar influentele sport?

August 25, 2015 Scris de OZ - No Comments

Influentele sport s-au resimtit puternic in moda ultimelor sezoane, iar blugii cu aspect uzat au reprezentat una dintre cele mai importante tendinte din sezonul cald. Totusi, in tranzitul spre toamna situatia s-a schimbat.

Stilul sporty-chic a fost prezent pe podium si in acest sezon insa interesul designerilor pentru acest dress code s-a diminuat considerabil. In timp ce Tommy Hilfiger s-a inspirat in realizarea colectiei din sporturile americane, Lacoste a readus in prim-plan uniformele tenismenilor din anii `70, aceasta fiind perioada asupra careia s-au orientat tot mai multe case de moda, indiferent de stilul pe care l-au abordat.

sport copyFoto: Sus Tommy Hilfiger / jos Lacoste

In ceea ce priveste blugii rupti, cu aspect uzat, si acestia cunosc un regres in moda. Se poarta in continuare, dar dupa ce ne-am indragostit de cei sfasiati, acum trebuie sa ne obisnuim cu cei cu un aspect ripped “moderat”. Inca sunt la moda cei taiati in zona genunchilor, dar si cei cu rupturi mai “delicate”. Trebuie sa precizez faptul ca trendul ripped jeans a fost detronat in 2015 de cel al blugilor evazati.

denim copyFoto: Rag&Bone, Current Elliot, J. Brand si Roberto Cavalli

Foto: Madalina Matei

IMG_8360

IMG_8413 copy
Am purtat:

full outfit by C&A

IMG_8398

IMG_8432 copy

IMG_8419 copy

IMG_8448 copy

IMG_8393 copy
Seria postarilor despre tendintele sezonului rece va continua, asa ca ramaneti pe aproape daca vreti sa aflati ce se poarta in aceasta toamna.

Kisses!

Oz