Destinatii de calatorie

November 13, 2014 Scris de OZ - 1 Comment

Cum se apropie sfarsitul de an, ma apuca dorul de duca. Pe lista obiectivelor mele de travel se afla:

Destinatie de calatorie pe termen scurt:

Imi doresc enorm de mult sa ajung din nou in Sighisoara (orasul meu preferat din Romania), sa ma cazez tot la Casa Legenda si sa iau masa la restaurantul Vlad Dracul. Aici am trait o experienta de basm in iarna anului 2008 (daca imi aduc bine aminte). Mereu mi-am dorit sa revin si sa retraiesc totul, dar nu am mai facut-o.

Destinatie de calatorie pe termen mediu:

O alta destinatie pe care vreau sa o bifez cat mai curand: Cascada Bigar din Parcul Natural Cheile Nerei-Beusnita (Caras Severin).  Voi ati vazut cum poate sa arate una dintre cele mai frumoase cascade din lume? Ar fi si pacat sa ratez o asemenea frumusete fix din Romania.

Destinatie pe termen lung:

Ador basmele, filmele cu basme si, implicit, Trilogiile “Lord of The Ring” & “The Hobbit”. Cred ca v-ati dat seama in ce directie ma indrept :). Da, vreau sa ajung in Noua Zeelanda, in Matamata, acolo unde s-au filmat celebrele productii cinematografice!

Despre desinatii turistice as putea sa fac un roman, dar am sa ma opresc aici. Am sa mai spun doar ca cel mai mult si cel mai mult imi doresc sa ajung la un show de-al Ditei Von Teese. Pe cele mai multe le sustine in America, dar ocazional mai cucereste si Crazy Horse-ul din Paris, asa ca nu am de gand sa ratez urmatoarea ocazie cand va mai pune piciorul in Europa 🙂

IMG_7324
IMG_7368

IMG_7371
IMG_7374
IMG_7341Am purtat:

Rochie Golddigga – Sports Direct
Sal Koton
Botine Motivi
Cel mai chic accesoriu de calatorie – noul si fantasticul meu troler Lamonza!
Sa tot iti vina sa calatoresti cu el!

Ps: in aceasta perioada este la un super pret! Costa doar 135,20 lei!

IMG_7343
IMG_7349
IMG_7318
IMG_7380

Voi unde vreti sa calatoriti cat mai curand?

Kisses!

Oz