Cum sa-ti reinventezi garderoba

July 30, 2012 Scris de OZ - 18 Comments
Toate femeile cred ca rostesc, de cel putin 182681268 de ori in viata, fraza devenita deja cliseu: “Cu ce ma imbrac astazi” desi  abia mai inchid usile dressingului. Evident ca si eu trec destul de des prin aceasta “criza” si nu ma las pana nu gasesc tinuta care sa ma multumeasca si sa ma faca sa ma simt ca si cum as purta un outfit nou in totalitate – probabil nu sunt singura care este atrasa mai mult de lucrurile abia cumparate.
Din tinuta de mai jos doar bluza este noua. In cazul accesoriilor merg mereu pe principiul: nimic nu se arunca! Geanta o am de cel putin 4 ani. Pe atunci nu erau la moda gentile cu lant asa ca lumea ma privea ciudat cand  o purtam. Acum este perfecta! Bratarile sunt vintage (cea aurie si cea alba) si sunt mostenite de la mama, iar fusta este, de fapt, o rochie. 
Asa ca tineti minte: accesoriile sunt sfinte! Hainele se deterioreaza, se intampla sa mai slabesti, sa te mai ingrasi si sa nu-ti mai vina bine, insa accesoriile pot sa fie perfecte si in tinutele din prezent si in cele de peste 4, 5 sau 10 ani.