Cum sa porti pantalonii din piele

November 15, 2011 Scris de OZ - 9 Comments
Imi doream de foarte mult timp sa imi cumpar o pereche de leggings din piele. Initial imi doream sa-i port cu botine dar, pentru ca sunt mica de inaltime si nu am nici cele mai subtiri picioare si nici cele mai drepte, nu m-ar fi avantajat. I-am cumparat totusi caci cred in “dragoste la prima probare” atunci cand vine vorba de haine si in “semne” cum ca pe mine ma asteptau in magazin :))) Mai exact, pe acestia i-am luat de la H&M. Era singura pereche, ratacita printre niste perechi de pantaloni si nici macar nu avea eticheta 🙂

La scurt timp dupa ce i-am luat am gasit si perechea ideala de incaltaminte cu care sa-i port: cizme biker style tot de la H&M.

Cu ajutorul celorlalte piese vestimentare am “indulcit” putin aceasta tinta si am reorientat look-ul final de la unul “de fata rea” la unul mult mai cuminte, “old school”.

Piesele cheie au fost accesoriile: o cravata vintage, din piele rosie (achizitionata la targul Ab.Fab.) si noua mea geanta Lee Cooper pe care o ador!

 Let`s have some fun!
🙂

Fotografiile au fost realizate de sora mea Roxana  la Terra Park.
Multumesc Danei pentru pontul cu aceasta locatie cu grafitty.
PS:  Daca vi se pare ca sunt mai rotunda la fata decat de obicei… asa si este 🙂 Vineri mi-am scos o masea de minte. Pentru cei care cred ca este o experienta trautatizanta… ei bine, nu este asa. Sau cel putin pentru mine nu a fost asa. Doar ca ai parte si de chestii din astea nasoale cum ar fi sa ti se umfle fata. Desi nu eram in cea mai buna forma nu am vrut sa renunt la sedinta foto. Oricum imi place rezultatul… ce mai conteaza ca la fata aratam ca un balon :))))