Cum sa porti ia intr-o tinuta chic

August 28, 2013 Scris de OZ - 4 Comments

Se poarta IA! Si asta o spun designeri importanti din industria modei, cum ar fi YSL si Tom Ford.

Saint Laurent a fost primul care a simtit potentialul portului nostru popular, inca din 1981, cand a lansat colectia de toamna-iarna (nici nu ma nascusem!!!). Totusi, abia Tom Ford a reusit sa ne faca sa ne redescoperim valoarea acestei piese vestimentare, cand si-a lansat colectia de primavara-vara din 2012. El a reuist sa-i dea iei o noua imagine, mult mai moderna, actuala, incluzand-o in piese extrem de feminine, chiar sexy.

Da, a fost nevoie de acesti designeri, ca sa incepem sa ne purtam propriul port popular, dar asa s-a intamplat mereu, in orice domeniu. Am stiut sa ne incredem in valorile noastre, abia dupa ce ne-au fost subliniate cu rosu de straini. Pentru noi cantareste mai mult parerea strainilor, decat propriile noastre simtiri.

Insa, din toata aceasta poveste, important este ca a inceput sa se poarte din nou ia. Asa ca va incurajez sa faceti astfel de achizitii vestimentare. Iar daca inca mai aveati intrebari legate de modul in care o puteti introduce in vestimentatia de zi cu zi, am sa incerc sa va raspund la ele prin doua postari. Astazi o sa va arat cum am inclus ia intr-o tinuta smart-chic, iar intr-o postare viitoare o sa va arat o tinuta eleganta cu influente retro.


De unde sa cumparati o ie?

Datorita popularitatii acestei piese vestimentare, au aparut numeroase magazine online care o comercializeaza, dar la preturi foarte mari. De aceea, eu va recomand sa plecati pregatiti sa faceti o astfel de achizitie atunci cand calatoriti prin tara. Veti gasi modele foarte frumoase, care foarte rar depasesc 100 de lei. Eu mi-am achizitionat-o cu 60 de lei din apropiere de Lacul Rosu.

Iata cum am asortat o ie la o fusta Marni for H&M:

Foto: Desidart