Culorile preferate

July 6, 2014 Scris de OZ - 7 Comments

In generala purtam mult albastru. Tin minte cum strangeam banii de buzunar si mergeam sa-mi cumpar bijuterii din argint si cu pietre albastre. Da, eram inca de atunci obsedata de haine si accesorii si preferam sa nu dau banii “pe prostii”, ci sa-mi iau haine sau accesorii. Am mai auzit fete care spuneau ca au fost baietoase si au descoperit feminitatea dupa majorat. Ei bine, in cazul meu lucrurile au stat mereu la fel: am fost o Ileana Cosanzeana, preocupata de modul in care arata inca de cand aveam cativa anisori, faceam nazuri la haine si purtam cele mai frumoase pampoane handmade (aka facute de mama).

Cand am trecut la liceu m-a apucat o noua obsesie: roz-ul! Ba chiar incepusem sa ma semnez asa, caci initialele numelor mele formau ROZ (Raluca Oana Zidaru).

Indiferent de perioada in care m-am aflat, mi-a placut mereu culoarea! Asa ca nu-i de mirare ca astazi ador sa port tinute in culori aprinse, uni, sau… cat mai multe la un loc, intr-un fel de pictura moderna, exact asa cum este noua mea rochie Sense. Poate acesta este si motivul pentru care am avut mereu culori de par care se pot asorta la orice. Purtam mult albastru electric in perioada mea bruneta, dar de cand m-am facut blonda, ador rosul, rozul, verdele si portocaliul 🙂

Printul acestei rochite m-a cucerit instant.

Foto credit: Manuela

Am purtat:
Ochelari de soare Meli Melo

Va mai amintiti culorile preferate din copilarie?