Ce-ti doresti de Craciun?

December 22, 2016 Scris de OZ - 2 Comments

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/
Fotograf:ย  Mihnea Ratte/ Eveniment Pandora

Am fost intrebata recent care este cea mai frumoasa amintire legata de Craciun si mi-am dat seama ca toate cele care “se califica” la acest titlu sunt legate de copilarile si de cadourile pe care le-am primit in acea perioada. Vai, cat de simplu este sa faci un copil fericit! Nu o sa uit niciodata prima papusa Barbie pe care am primit-o de Craciun sau cartonul plin cu oua Kinder… Doamne, cat de frumoase erau jucariile din anii `90 din aceste oua… Sa va mai spun ca inca le am intr-o cutie “cu amintiri”? Sau cum as putea sa uit cel mai mare bebelus de jucarie pe care mi l-am ales impreuna cu mama, sa stie si Mosu` ce-mi doresc si apoi m-a pacalit, s-a intors in magazin si mi l-a cumparat?!

Craciunul chiar este pentru copii. Ei stiu ca totul este invaluit in magie, ca Mos Craciun exista si le indeplineste toate dorintele! Nepotelul meu este atat de amuzant cand spune “parca am vazut o musca. Sigur era Mos Craciun si asa a adus cadourile”. Pe masura ce inaintam in varsta, se pierde mult din farmecul acestei sarbatori si magia parca se risipeste si ea. Este mult mai greu sa faci un adult fericit, mai ales cand nu-si mai doreste lucruri materiale ๐Ÿ™‚ Pe alea le cupara oricand din mall… sau online. Si nu mai exista aceasta fiinta supranaturala care sa le indeplineasca dorintele. Stie ca totul depinde de ambitia, de perseverenta lui, de taria de caracter de care da dovada.

Ciudat, abia acum incep sa o inteleg pe mama. Ma enerva cumplit cand o intrebam ce-si doreste si imi spunea “nu vreau nimic, mama”. Anul asta as da acelasi raspuns. Da, sigur o sa ma bucur de puloverul ala dragut, de bijuteriile alea finute, dar deep down… stiu ca ceea ce-mi doresc eu cu adevarat nu se cumpara ๐Ÿ™‚ Poate o sa primesc acest cadou la anu`!

tinuta alb negru

Foto: Manuela Lupascu

tinuta black and whiteAm purtat:

Bluza Stradivarius
Cardigan C&A
Pantaloni Exclusives
Botine Motivi
Manusi vintage
Perle no name
Cerceiย  si curea H&M

tinuta de Craciun

machiaj de Craciun
tinuta de Craciun alb-negru

tinuta pentru Craciun

Craciun fericit tuturor!

Kisses!
Oz