Blue Lagoon

July 1, 2012 Scris de OZ - 16 Comments
Abia weekendul acesta am reusit sa-mi iau portia de mare&soare.

Pentru fotografiile de la piscina mi-am facut un machiaj colorat, ideal pentru vara, si usor de realizat pentru ca trebuie doar sa conturati pleoapa mobila cu portocaliu si sa adaugati putin fard auriu in coltul intern al ochiului.

Codita de tus poate sa dea ceva batai de cap, insa va recomand sa o retusati cu betisoare de urechi. Eu asa fac si imi iese perfect. Pentru gene am folosit un rimel nou, pe care l-am incercat pentru prima data, de la BeneFit. Imi place foarte mult pentru ca da acel efect de gene false pe care il dorim multe dintre noi. Pentru buze am ales un ruj foarte cremos, roz, care sa dea senzatia de buze umede.

Colierul este o piesa de rezistenta. Il ador pentru ca are atatea stele de mare si scoici, incat se incadreaza perfect in orice tinuta de plaja.

Acesta este primul an in care mi-am cumparat un monokini si imi place atat de mult incat imi pare rau ca nu pot sa-l port mai des pentru ca vreau sa ma si bronzez iar modelul nu este tocmai compatibil cu aceasta activitate…

Foto by: geniala mea sora Roxana Arghirescu