Alice in Wonderland vs. OZ in Iceland

February 22, 2012 Scris de OZ - 11 Comments
Ador culorile aprinse asa ca m-am bucurat foarte tare atunci cand Isabelle de la La Chatterie mi-a aratat  rochia orange si mi-a spus ca vrea sa reprezint culoarea din noua ei colectie SS 2012. In acest proiect vor fi implicate mai multe bloggerite de fashion. Primul capitol, Bow and Ruffles, din povestea La Chatterie SS 2012, a fost scris de Raluca&Silvia de la Bucharest style.

Mie mi-a revenit misiunea sa scriu al doilea capitol, sa spun o poveste, in imagini, plina de culoare! Rezultatul: un amestec puternic intre Alice in Wonderland, Frumoasa din Padurea Adormita, papusile rusesti, 5 o`clock tea englezesc si alte detalii delicioase!

Iata ce a iesit:

Am adorat coafurile cu trandafiri in par din cea mai recenta prezentare a Wilhelminei Arz asa ca abia asteptam sa incerc si eu sa imi fac ceva asemanator. Trandafirul fuchsia mirosea absolut superb! Exact ca cei din gradina, chiar daca a fost cumparat dintr-o florarie.

De aceasta cutie cu aer vintage (creatie handmade) m-am indragostit la prima vedere. Este realizata de http://le-cose-animate.blogspot.com/

Make-up & Hairstyle by me (ca de fiecare data)
Foto by Roxana Arghirescu