Accesoriile fac diferenta!

October 20, 2013 Scris de OZ - 8 Comments
Imi doream de foarte mult timp sa o cunosc pe Kristina Dragomir (din 2011, cand i-am descoperit creatiile la targul de moda Pret a Porter de la Paris), dar abia acum mai bine de o saptamana  am reusit sa fac asta. Mai bine mai tarziu decat niciodata! 
Am stat foarte mult timp la povesti, iar parcursul ei profesional m-a inspirat si mi-a dat multa energie pozitiva. Spun ca m-a inspirat, pentru ca este un artist desavarsit, care nu s-a lasat pana nu si-a implinit visul, chiar daca nu a stiut din prima exact care este acesta. Asa se face ca, desi a facut scoala si facultate de arte, a ajuns sa lucreze intai sase ani in advertising, a fost make-up artist, si i-a iesit si asta foarte bine, caci in 2008 a fost desemnata make-up artistul anului in cadrul Premiilor Fashion Tv, “detronand-o” pe Mirela Vescan. 
Cariera de designer si-a inceput-o cu o serie de accesorii, insa cele mai mari satisfactii profesionale au venit abia in momentul in care a lansat colectiile de palarii, devenind si furnizorul Casei Regale. 
Creatiile sale sunt cu adevarat spectaculoase, dar colectiile Skul Hats si Superheroes depasesc imaginatia oricui, fiind adevarate opere de arta. 
Ador accesoriile, iar palariile devin adevarate piese must-have in sezonul rece. Desi pot parea mult prea sofisticate, palariile Kristinei pot fi integrate si in tinute de zi. Modelul ales de mine, sub forma de craniu si cu un trandafir alb decorativ, mi-a completat perfect outfitul smart-chic semnat Sweet Paprika.
mi

Nu ratati urmatoarele postari! Va voi arata si alte modalitati de a purta minunatele palarii semnate Kristina Dragomir!