4 ani de Oz style: Evolutia stilului meu vestimentar

March 26, 2015 Scris de OZ - 4 Comments

Au trecut 4 ani de blog! Nu-mi vine sa cred ca s-au scurs atatia ani. Poate doar atunci cand stau si imi analizez pozele pe care le-am postat in tot acest timp. Sunt atatea lucruri pe care nu le constientizam, pe care nu le observam in mod normal, asa ca pot doar sa ma bucur de faptul ca am acest stufos album foto virtual, care ma poate ajuta sa imi redescopar stilul si preferintele vestimentare.

2011 a fost fara doar si poate anul vintage! Obsesia mea pentru look-urile cu poveste era evidenta! Nu imi construiam tinute, ci povesti. Mi-au fost constante surse de inspiratie, Dita Von Teese, Blaire Waldorf si Marlene Dietrich.

2011
2012
a marcat lansarea trendului color blocking si l-am primit cu bratele deschise! Fiecare postare era o adevarata explozie de culoare si optimism.  Portocaliul a fost in topul preferintelor mele in acel an.

20122013 a fost un an special. Nu mai mai incanta ideea de a face fotografii de street-style. Imi doream mai mult. In acel an am inceput si colaborarea cu un fotograf profesionist (Mihnea Ratte), iar multe postari au fost adevarte pictoriale.

2013
In 2014 am facut din nou trecerea la fotografiile de street-style cu tinute mult mai actuale, in tendinte. Acesta a fost anul in care am inceput sa-mi construiesc stilul cu adevarat.

2014
2015 va fi un an interesant! Este cel in care voi schimba prefixul si simt ca am ajuns la o anumita maturitate vestimentara. Nu ma mai joc atat de mult cu imaginea fashion icon-urilor pentru ca m-am gasit pe mine insami, mi-am conturat propriul stil, caracterizat de tinute feminine, moderne si seducatoare. Mi-a placut mereu ca look-urile mele sa emane senzualitate, iar noua varsta m-a facut sa fiu si mai constienta de atuurile mele. Multi mi-au spus ca 30 este cea mai frumoasa varsta. Am de gand sa demonstrez asta si prin vestimentatie!

Kisses!

Oz