Giveaway 10.000 subscribers pe canalul meu de YouTube

August 31, 2017 Scris de OZ - No Comments

Pe 1 decembrie 2014 postam pentru prima data pe YouTube. Totul a inceput cu un proiect de hairstyling pe care l-am avut in colaborare cu Philips: “No bad hair days by Oz style“. Pe atunci nu erau atat de populare clipurile si toti ochii erau pe bloguri. Cat de mult s-au schimbat lucrurile intr-un timp atat de scurt! Acum toti isi doresc sa produca video, sa isi deschida un canal de YouTube si sa faca vlogging. Pe mine poate doar sa ma bucure treaba asta pentru ca inca de cand am intrat la facultate de Jurnalism mi-am dorit sa lucrez in televiziune, iar YouTube-ul s-a dovedit a fi cea mai buna alternativa la visul meu. Deschiderea canalului a fost chiar mai mult decat visasem pentru ca a fost ceva ce eu am pornit de la 0 si care treptat a crescut si a ajuns sa fie format dintr-o comunitate de peste 10.000 de persoane.

Evident, acest moment nu avea cum sa treaca fara sa fie sarbatorit cum se cuvine. Mai exact, am facut echipa cu Paese pentru a va rasplati cu un Giveaway fantastic!

Ce poti castiga?

Cumparaturi in valoare de 400 lei de pe https://www.paese.ro/

Ce poate fi mai misto decat sa va alegeti singure cadoul?!

Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs?

Sa va abonati la canalul meu de YouTube (daca nu sunteti deja);
Sa lasati un comentariu la clipul cu Giveaway-ul in care sa-mi spuneti care este materialul vostru preferat din tot ce am postat eu pana acum.

Concursul se desfasoara in perioada 31 august – 7 septembrie. Pe 8 septembrie voi desemna castigatoarea prin tragere la sorti.

In caz ca nu cunoasteti produsele Paese si aveti nevoie de recomandari, acestea sunt produsele mele preferate de la ei:

Baza de machiaj matifianta
Baza de machiaj corectoare
Fond de ten Long Cover Fluid
Lifting Foundation pentru tenul matur
Pudra compacta cu colagen
Pudra pulbere bronzanta Sun Of Egypt

Kisses!

Oz


*In mod normal, premiul merge la prima persoana din lista dupa extragerea random. Din pacate, de aceasta data a trebuit sa descalific primele 7 participante pentru ca nu au respectat toti pasii consursului si nu erau abonate la canalul meu de YouTube.
Prin urmare, castigatoarea este:

concurs Paese

 Felicitari!