Descopera cel mai bun epilator si il poti castiga!

November 21, 2013 Scris de OZ - 67 Comments

Epilarea in antichitate se facea cu ajutorul unor fire de ata, care erau frecate energic de zonele cu pilozitate. Firele se prindeau in ate si erau trase. Mult mai tarziu, abia in 1986, s-a inventat in Israel primul epilator.

In prezent, situatia ne-a fost usurata extrem de mult! Recomandarea mea este Braun Silk Epil 7, unul dintre cele mai bune epilatoare pe care le-am incercat vreodata. Avantajul suprem: poate fi utilizat si la dus, deoarece functioneaza si fara cablu. In plus, datorita rolelor cu care este prevazut, durerea din timpul epilarii este diminuata considerabil, astfel ca nu mai avem de-a face cu acele brobonite rosii, care apareau inevitabil dupa epilare.

Producatorii “se lauda” cu faptul ca Braun Silk Epil 7 poate inlatura si cele mai scurte fire de par, de pana la 0,5 mm. Din fericire, mi s-a demonstrat faptul ca nu este doar o strategie de marketing, aceasta fiind realitatea. Aveam firele extrem de scurte atunci cand am incercat epilatorul, si nu doar ca le-a inlaturat foarte bine, dar a facut-o din prima, fara sa fiu nevoita sa trec aparatul de mai multe ori pe aceeasi zona.

Din punct de vedere al design-ului, Braun Silk Epil 7 este foarte chic, de un alb imaculat, atat mat cat si cu glitter. Avand o forma lunguiata si subtire, epilatorul este foarte usor de manuit.

Foto: Roxana Arghirescu

Braun Silk Epil 7 este prevazut si cu un led, care te ajuta sa vezi mult mai bine firele mici pe care in mod normal le-ai fi ratat, dar si cu alte 4 capete detasabile  pe care le poti schimba in functie de zona pe care vrei sa o epilezi. Mai exact, vei avea la dispozitie un capat pentru zone sensibile (axila & inghinal), unul pentru epilarea faciala, un capac efficiency, dar si unul pentru scurtarea parului. Acesta il poti imprumuta cu succes partenerului, atunci cand vrea sa isi aranjeze barba.

Nu in ultimul rand, Braun Silk Epil 7 vine impreuna cu un pachet de 16 servetele umede Olay pentru pre-epilare. Acestea au un efect de racire si calmare a pielii, facand epilarea mai placuta. 
Braun Silk Epil 7 a reusit sa ma uimeasca din primele secunde de la folosire. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Veti avea sansa sa va convingeti singure!

 

Puteti avea si voi un epilator Braun Silk Epil 7!
 Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in CONCURS?
–  Dati share la imaginea de concurs postata pe pagina mea de facebook si lasati un comentariu in care sa raspundeti la intrebarea „Ce va atrage la epilatorul Braun Silk Epil 7?”.
– Optional, daca va place blogul meu, nu uitati sa dati like paginii Oz style de facebook https://www.facebook.com/OanaZ.style
Concursul se desfasoara in perioada 21-28 noiembrie. Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti din lista celor care au lasat comentarii la imaginea de concurs de pe facebook.
CASTIGATOAREA ESTE:
 FELICITARI!!!