Concurs TinaR & OZ style: Castiga produsul favorit

March 30, 2012 Scris de OZ - 15 Comments
Iata ca a venit momentul sa organizez si eu primul concurs de pe blog!
Iata ce trebuie sa faci ca sa participi la concurs:

1. Da like paginii OZ style de facebook https://www.facebook.com/pages/OZ-style/250721308296321

2. Lasa un comentariu la sfarsitul acestei postari, cu linkul produsului MUST HAVE pentru tine, de la TinaR, primavara asta! Ca sa-ti usurez munca iti recomand o vizita virtual in Magazinul TinaR. Gasesti toate piesele brandului in magazinul online!

3. Scrie-mi si in ce “poveste” l-ai purta, sunt curioasa cu ce planuri, vise, zambete l-ai asorta si cum ti se pare brandul TinaR, dupa 18 ani de moda romaneasca.
Peste exact o saptamana voi alege cea mai inspirata poveste. Castigatoarea se va bucura chiar de produsul dorit de la TinaR si il va putea ridica din orice magazin Tina R, din tara.

Despre TinaR:

TinaR, cel mai vechi si mai puternic brand romanesc de moda, isi sarbatoreste in 2012 majoratul! Din martie, in magazine, atat cele 18 offline, din toata tara, cat si cel online, de pe TinaR.ro, e disponibila noua colectie, de primavara, la preturi ce nu depasesc 200 de lei.

O colectie care ofera piese pentru doua generatii de femei: modele cool, foarte in tendinte, pentru tinerele de 20 de ani si modele clasice, confortabile, actualizate prin culori fermecatoare, pentru femeile de 40 de ani.

Spor la shopping dragelor si profitati de reducerea de 25% de Pasti, pe care o gasiti in magazinele TinaR! 

CASTIGATOAREA ESTE: Anda – Cosmetic Reviews
Sunt de acord cu tot ce ai spus despre culoarea rosie (doar stiti ca ador rujul rosu!) si mi-a placut foarte mult citatul pentru ca sunt o romantica.  Nu in ultimul rand, cred ca ai punctat foarte bine si evolutia brandului TinaR. Felicitari Anda! Asteptam sa vedem cum vei asorta camasa rosie!