Cea mai chic pereche de ochelari de soare poate fi a ta!

June 16, 2014 Scris de OZ - 45 Comments
Am revenit cu ultimele fotografii din excursia in Lefkada. Sunt doar cateva cadre cu panorama plajei Aghio Fili, care mi-a taiat rasuflarea. Am stat zeci de minute si am admirat acest peisaj superb.

In ziua respectiva, am ales sa port noua mea pereche de ochelari  label.m, semnata de designerul Giles Deacon. Colaborarea dintre renumitul brand de produse profesionale pentru ingrijirea parului si designerul britanic este mai veche. In fiecare an realizeaza impreuna diverse accesorii, extrem de utile oricarei femei, dar si cu un aspect atractiv. Cu siguranta va amintiti de portfardul de la inceputul anului 2013 sau de esarfa din vara anului trecut.

Ochelarii din acest an sunt superbi! Ador forma lor de un cat-eyes supradimensionat, iar suportul cu buze roz este atat de chic si de modern!

Vestea buna este ca, asa cum s-a intamplat de fiecare data, o pereche de ochelari va ajunge si la o norocoasa care imi urmareste blogul.

CONCURS:

Ce trebuie sa faceti?

– Sa dati like paginii https://www.facebook.com/pages/OZ-style/
– Sa dati like paginii https://www.facebook.com/Label.m
Sa dati share imaginii de concurs de pe pagina de facebook Oz style.

 Ce puteti castiga?

O pereche de ochelari Giles Deacon (in valoare de 200 lei);
Un spray pentru volum label.m (in valoare de 84 lei);

Concursul se desfasoara in perioada 16 – 23 iunie. Pe 24 iunie voi desemna castigatoarea prin tragere la sorti. Aceasta va fi aleasa din lista cu cei care au dat share imaginii de concurs.

CASTIGATOAREA ESTE: