Castiga unul dintre cele doua vouchere de 110 lei de la Bioportal

November 18, 2014 Scris de OZ - 41 Comments

Am inceput sa fiu tot mai atrasa de cosmeticele bio, naturale, asa ca am acceptat pe loc propunerea Bioportal de a organiza un concurs impreuna, care sa va ofere si voua sansa de a testa o serie de produse extraordinare!

Bioportal.ro este un magazin online cu peste 3.000 de produse cosmetice bio si naturale, hipoalergenice, fara parabeni si aditivi.

Din acest „stoc” generos mi-au atras atentia:

concurs

Crema Egyptian Magic – pentru ca am auzit ca face minuni!

Unt modelator de corp cu elemente de slabire, 200 ml, de la Garden of Eden, pentru ca promite sa reduce efectul de “coaja de portocala” si previne vergeturile. Cine nu se confrunta cu aceste imperfectiuni?!

Mascara BIO DUBLU negru pentru volum si alungire gene cu 2 periute – un produs destinat ochilor sensibili (mie imi lacrimeaza ochii in fiecare dimineata si ritualul de fardare devine tot mai complicat);

Crema de maini bio cu extract de catina alba si ulei de portocale pentru ca sunt dependenta de crema de maini in sezonul rece si nu imi lipseste din trusa de beauty, din geanta si nici macar de pe biroul de la serviciu J

Acum va propun si voua un exercitiu de imaginatie pe care il puteti transpune cu putin noroc in realitate!

Ce trebuie sa faceti?

– Dati like paginilor de facebook Oz style si Bioportal;
– Dati share la imaginea de concurs;
– Lasati un comentariu la imaginea de concurs in care sa-mi spuneti care sunt produsele voastre preferate de pe Bioportal.ro.

Concursul se desfasoara in perioada 18 noiembrie – 2 decembrie. Prin tragere la sorti voi alege doi castigatori, iar Bioportal.ro ii va premia cu cate un voucher in valoare de 110 lei fiecare! Castigatorii vor fi anuntati pe 3 decembrie.

CASTIGATORII SUNT:

castigatori