Castiga un set de produse profesionale CHI pentru protectia parului

December 3, 2015 Scris de OZ - 47 Comments

Cate din tehnicile de coafare sunt blande cu parul nostru? Prea putine. Il supunem constat la procedee care il agreseaza si il degradeaza, asa ca, pentru a echilibra balanta, ar trebui sa-i oferim in schimb si foarte mult rasfat si protectie. Impreuna cu Luxbeauty.ro am ales o serie de produse care va pot ajuta sa “ramaneti in relatii bune” cu parul vostru si sa ii pastrati stralucirea indiferent de numarul de aparate de hairstyling pe care obisnuiti sa le folositi in mod regulat.

Untitled-1-co copy

Iata ce set de produse puteti castiga:

CHI – 44 Iron Guard Shampoo – Sampon de curatare usoara pentru toate tipurile de par ce ofera protectie ridicata impotriva factorilor externi (soare, vant, umezeala etc.) si impotriva factorilor termici (placa, ondulator, foehn etc). Contine vitamina A si vitamina E, care ofera rezistenta firului de par si protectie ridicata inainte de coafare.

CHI- 44 Iron Guard Conditioner – Balsam tratament ce ajuta la refacerea cuticulei firului de par afectat de factorii termici (placa, ondulator, foehn) sau factori externi (soare, vant).  Vitamina E, vitamina A si uleiul de Jojoba  hidrateaza firul de par si ofera stralucire, in timp ce componentele ceramice ajuta la sigilarea cuticulei si la prevenirea degradarii. Parul ramane hidratat, stralucitor si este 100% protejat.

CHI Total Protect – Crema hidratanta speciala pentru a proteja parul de coafarea cu caldura (uscator, placa, ondulator). Contine  vitamina E si agenti de hidratare, revitalizeaza firul de par uscat si degradat din interior spre exterior si il protejeaza impotriva styling-ului cu caldura, razelor UV si factorilor cauzati de clima.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs?

Sa dati like paginii Oz Style;
Sa dati like paginii Luxbeauty.ro;
Sa dati share imaginii de concurs.

Concursul se desfasoara in perioada 4 – 11 decembrie. Pe 12 decembrie voi desemna castigatoarea prin tragere la sorti.

Succes!

Oz

Felicitari castigatoarei!

concurs1