Castiga un set de produse profesionale CHI Keratin

November 2, 2015 Scris de OZ - 56 Comments

Cu siguranta ati tot auzit despre beneficiile pe care keratina le are asupra parului. Acum a venit momentul sa testati chiar voi si sa va formati propriile pareri deoarece prietenii mei de la Luxbeauty.ro ma ajuta din nou sa va rasplatesc fidelitatea si va ofera un set de produse profesionale pentru ingrijirea parului, pe baza de keratina, de la CHI.

Untitled-1 copy

Iata ce contine premiul:

Keratin Shampoo – Sampon de reparare intensiva a parului degradat. Cuprinde un complex revolutionar formulat din keratina, proteina de matase, ulei de argan si de jojoba. Reechilibreaza nivelul de hidratare, previne ruperea firului de par sensibilizat, lasandu-l mult mai sanatos si stralucitor.

Keratin Conditioner – Balsam de reparare intensiva a parului poros, degradat si deshidratat. Cuprinde un complex revolutionar formulat cu keratina, matase naturala si uleiuri esentiale de jojoba si argan care penetreaza cele 3 straturi ale firului de par, hidrateaza si repara din interior spre exterior. Imbunatateste rezistenta si elasticitatea parului oferind in acelasi timp hidratare si stralucire.

Spray Treatment Leave-in – Tratament unic de reparare ce stimuleaza keratina naturala a parului pentru a restructura cuticula firului degradat sau deshidratat. Combina puterea de reconstructie a keratinei cu uleiurile esentiale de jojoba, argan si matase; complex ce ofera elasticitate, rezistenta, hidratare si reparare, stralucire si maleabilitate.

Suna bine, nu-i asa? Abia astept sa le castigati, sa le testati si sa imi spuneti cum sunt.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs?

Sa dati like paginii Oz Style
Sa dati like paginii Luxbeauty.ro
Sa dati share imaginii de concurs

Concursul se desfasoara in perioada 2-9 noiembrie. Pe 10 noiembrie voi desemna castigatoarea prin tragere la sorti.

Kisses!

Oz

Felicitari castigatoarei!

2015_11_11_11_17_45_RANDOM.ORG_List_Randomizer