Castiga produse label.m in valoare de 300 lei

September 30, 2013 Scris de OZ - 32 Comments

A trecut ceva timp de la ultimul concurs, dar cum in curand voi face 1.500 de like-uri pe pagina de facebook, am zis ca este momentul perfect sa revin cu un nou cadou pentru voi. Si de aceasta data mi-au venit in ajutor prietenii mei de la Luxbeauty.ro si pentru ca stiti cat de mult imi place sa-mi ingrijesc parul cu produsele lor label.m, am sa va ofer 3 dintre produsele mele preferate.

Ce puteti castiga?

Dry Sampoo – eu sunt dependenta de el si nu glumesc atunci cand spun asta. Sunt convinsa ca o sa va placa si voua. Am scris mai multe informatii despre el in postarea: Kitul meu pentru ingrijirea parului;

Radiance Oil  (ulei tratament pentru par deteriorat) – este un produs genial pentru imblanzirea firelor rebele si a varfurilor uscate. Pe acesta l-am folosit in tutorialul “Cum sa obtii bucle perfecte“;

Balsamul Honey & Oat – prima data va va cuceri cu parfumul sau, dar acesta nu este singurul sau atu, caci lasa parul foarte moale la atingere.

Ce trebuie sa faceti?

– Sa dati like paginii https://www.facebook.com/Label.m 
Concursul se desfasoara in perioada 30 septembrie – 7 octombrie. Pe 8 octombrie voi desemna castigatoarea prin tragere la sorti. Aceasta va fi aleasa din lista de persoane care au dat share imaginii de concurs.
Inca nu sunteti familiarizate cu produsele label.m? Trebuie sa stiti ca renumitul brand de produse profesionale dedicate ingrijirii parului, a incheiat un parteneriat exclusiv cu British Fashion Council, devenind din septembrie 2013 produsul oficial de styling al London Fashion Week. Aceasta colaborare marcheaza o premiera pentru London Fashion Week, fiind prima data cand isi asociaza in mod oficial numele cu un brand de produse.
Label.m nu este deloc strain de podiumurile londoneze, pregatind modele in backstage de peste 19 sezoane, pentru 70 de show-uri in fiecare an. Aceasta relatie a inceput in 2004 si s-a consolidat de-a lungul timpului datorita punctelor in comun pe care cele doua le au: dorinta de a promova creatia, inovatia si excelenta, alaturi de pasiunea pentru frumusete.
In cadrul evenimentului de lansare a noii colectii label.m, s-au prezentat si primele produse care poarta logo-ul London Fashion Week, urmand ca acesta sa fie inclus pe fiecare produs din linia profesionala label.m. Astfel, legatura dintre lumea modei si cea a hairstyling-ului a devenit mai puternica, datorita colaborarii intense dintre doua brand-uri.
Gama de ingrijire profesionala label.m este prezenta in centrele de infrumusetare din Romania de 6 ani, prin intermediul firmei Beauty One, timp in care a devenit unul dintre cele mai apreciate branduri de hairstyling si ingrijirea parului, usurand munca si facilitand creativitatea celor mai renumiti hair stylisti.

CASTIGATOAREA ESTE: