Castiga o bratara cu un talisman Pandora

April 14, 2015 Scris de OZ - 24 Comments

Iata si cea de-a doua surpriza pe care o vi-o pregatisem cu ocazia aniversarii celor 4 ani de Oz style! Daca adorati bijuteriile Pandora, nu trebuie sa ratati noul concurs!

Ce trebuie sa faceti:

–  Sa dati like paginii de facebook Oz style
–  Sa dati like paginii de facebook Pandora Romania
–  Sa dati share imaginii de concurs
–  Sa imi adresati o intrebare printr-un comentariu (postata pe facebook, la imaginea de concurs).  Pentru ca vreau sa ne cunoastem mai bine, voi selecta cele mai interesante intrebari si voi oferi raspunsurile in cadrul unui nou material video pe care il voi posta pe canalul meu de YouTube.

IMG_3707
Ce puteti castiga?

O bratara Pandora si un talisman cu cifra 4.

De ce 4? In primul rand pentru ca au trecut 4 ani de cand am lansat acest blog, iar in al doilea rand pentru ca cifra 4 are o simbolistica aparte.  Exista patru puncte cardinale, patru faze ale lunii, patru anotimpuri, patru fiind cifra care defineste universul in totalitatea lui, singurul numar considerat un simbol totalizator. Fiecare charm Pandora ar trebui sa aiba o poveste, iar acesta mi-ar placea sa va duca cu gandul la ideea ca suntem parte din acest univers, fiecare dintre noi are un rol important si a ajutat la formarea intregului. Suntem unici,speciali! La asta vreau sa se gandeasca si norocoasa care il va purta la incheietura mainii.

Concursul se desfasoara in perioada 14 – 21 aprilie. Pe 22 aprilie voi desemna castigatoarea prin tragere la sorti.

IMG_3734

IMG_3696

IMG_3675
IMG_3664

IMG_3668

IMG_3647
IMG_3688

 

CASTIGATOAREA ESTE:

concurs

Va multumesc pentru toate intrebarile postate pe facebook. Abia astept sa pregatesc materialul cu raspunsurile!