Afla unde te rasfeti gratuit in luna martie!

February 28, 2017 Scris de OZ - No Comments

Cand ai mers ultima data la un salon? Sau cand ti-ai dedicat ultima data mai mult de o ora de rasfat doar pentru tine, sa faci ce vrei tu, fara sa te gandesti la nimeni si nimic?! Suna egoist, stiu, dar toate avem nevoie de “some me time” din cand in cand, nu-i asa? Pare imposibil sa faci asta cand te imparti intre job-ul full-time, copii, sot, rude, prieteni si treburi casnice? Ei bine, in luna martie nicio femeie nu scapa nerasfatata! Indiferent de cat de ocupate am fi, toate mergem la cumparaturi cel putin o data pe saptamana asa ca, Militari Shopping a venit cu geniala idee de a organiza un spatiu de relaxare pentru femei chiar in cadrul galeriei centrului comercial.

In perioada 1-8 martie, “Gradina cu rasfat” va fi locul unde femeile se vor putea machia, coafa sau vor beneficia de o sedinta de nail art in timp ce vor sorbi relaxate dintr-un cocktail si totul va fi gratuit!

Accesul in Gradina se realizeaza in fiecare zi, in intervalul 12:00 – 20:00, in baza unei invitatii ce poate fi obtinuta de la standul info al galeriei prin achizitionarea unui card Militari Shopping. Mai multe detalii despre acest card vei gasi pe site-ul http://www.militari-shopping.ro/.

website_noutati L

CONCURS:

Suna prea bine ca sa fie adevarat? Iti spun eu ca se poate si mai bine pentru ca, impreuna cu Militari Shopping  voi oferi 5 invitatii duble la “Gradina cu rasfat”. Mai exact, cinci dintre cititoarele mele impreuna cu mamele, surorile sau cele mai bune prietene se vor lasa pe mainile specialistilor din domeniul frumusetii si, in functie de celelalte programari facute, vor putea beneficia de toate cele 3 servicii (hair styling, make-up & nail art).

Tot ce trebuie sa faci este sa dai share imaginii de concurs. Aceasta este postata pe pagina mea de Facebook. O gasiti AICI.

concurs Oz and Militari Shopping

Concursul se desfasoara in perioada 28 februarie – 2 martie. Pe 3 martie voi alege castigatoarele prin tragere la sorti.

In plus,  in intervalul 8 – 31 martie toti vizitatorii centrului comercial vor avea ocazia sa participe la o tombola speciala. Extragerea din 1 aprilie le poate aduce norocosilor castigatori premii din partea partenerilor, precum si marele premiu dedicat in exclusivitate femeilor: o zi de rasfat alaturi de 2 prietene la Therme, servicii all inclusive si tratament VIP.

Tot in aceasta perioada, vizitatorii Militari Shopping sunt invitati sa sustina prin donatii campania caritabila de protectie a femeilor. Vor primi in schimb calendarul “Portret de femeie”, realizat in colaborare cu fotograful Cristian Sutu, Photo Union, prezentand 12 vedete din Romania si mesajul lor pentru femei.

Calendarul  face parte din campania de sprijinire a Centrului FILIA, care isi dedica activitatea prevenirii si combaterii violentei impotriva femeilor. Astfel, fondurile stranse in urma vanzarii calendarelor vor fi utilizate pentru sustinerea victimelor violentei domestice din tara.

Ma bucur sa vad ca prind contur evenimente atat de frumoase in cartierul in care am ales sa ma mut in urma cu doi ani. Ne vedem in Militari Shopping!

CASTIGATOARELE SUNT:

castigatori Militari Shopping

Kisses!

Oz