Vrei sa ai un par frumos si matasos? Ai nevoie de aproximativ 30 lei!

January 30, 2014 Scris de OZ - 11 Comments

Nu mai folosisem de ceva timp produse de curatare a parului de la L’Oreal Elseve dar, recent am fost provocata sa incerc produsele din gama Total Repair Extreme si mi-am dat seama ca lucrurile nu s-au schimbat deloc. Tin minte perfect cum vedeam aceste produse prin scoala generala, cand sora mea mai mare (cu 4 ani si jumatate) le primea cadou. Pe atunci habar nu aveam de existenta unor sampoane profesionale, iar L’Oreal Elseve era echivalentul lor. Erau considerate “cadouri inspirate” si nu se imparteau cu toti cei ai casei. Cum se mai lauda sora mea cu parul ei moale, dupa ce se spala cu un sampon Elseve (eu am avut mereu parul mai aspru ca al ei, pentru ca este ondulat).

Ei bine, anii au trecut, si am redescoperit produsele L’Oreal pentru curatarea si ingrijirea parului. De la prima spalare am avut senzatia de deja-vu si mi-am adus aminte de vorbele susorii mele. Inca din timpul samponarii, parul devine mai moale. Dupa ce aplici si balsam… acesta este deja extrem de matasos. Dar, ceea ce m-a cucerit definitiv, a fost faptul ca am putut sa-l pieptan imediat dupa spalare, asa cum obisnuiesc sa fac, iar peria a trecut prin el foarte usor, fara sa simt vreun fir de par rupt. Minunata senzatia!
Adevarul este ca folosite impreuna, samponul si balsamul L’Oreal Elseve Total RepairExtreme realizeaza minuni! Nu doar ca lasa parul matasos si placut la atingere, dar automat devine si mai usor de coafat. Ce femeie nu isi doreste asta? Vreti sa stiti care este partea si mai buna? Pretul lor! Impreuna nu depasesc suma de 30 lei!
Pentru a-mi evidentia parul frumos si matasos, am dat o fuga pana la Liza, hair stylistul meu, si am rugat-o sa-mi faca o coafura cu o impletitura speciala, genul acela de coafura de care ar fi fost mandra orice Ileana Cosanzeana! 
Decoratiuni: Casara
 With my Liz