Trucurile mele pentru un par superb

January 18, 2017 Scris de OZ - No Comments

Cele mai multe complimente le primesc mereu pe baza parului. De fapt, de aici mi-a venit si ideea de a-mi lansa un canal de YouTube in 2015. Primul meu proiect video s-a numit “No bad hair days by Oz style” si, timp de 7 zile, am postat cate un tutorial de hairstyling. Puteti vedea aici toate materialele http://oanazidaru.ro/tag/no-bad-hair-days-by-oz-style/.

Ce pot sa va spun despre parul meu? Am un mare atu: este ondulat! Ceea ce inseamna ca sta cam cum il coafez, avand firul gros si nu duc lipsa de volum. Totusi, asta nu inseamna ca arata bine fara sa-i fac nimic. 

Cat imi ia sa-l coafez? 20 minute. Pentru unele femei poate parea mult, pentru mine este deja o rutina de la care ma abat extrem de rar. Sunt cele mai importante 20 de minute din ritualul meu de frumusete si imi garanteaza faptul ca parul meu va arata bine timp de cel putin 3 zile. De ce 3? Aceasta este frecventa cu care il spal. Nu as avea rabdare sa fac asta in fiecare zi si nici nu este recomandat. 

Un alt aspect important: nu sunt adepta schimbarilor radicale atunci cand vine vorba de culoarea parului meu. Prin urmare, nu-l supun unor tratamente soc de colorare. Ma vopsesc o data pe luna, doar la radacina, si fac asta singura. Stiu, multi sunt surprinsi cand aud asta, dar din moment ce mi-am gasit o nuanta preferata, chiar nu mi se pare ceva foarte complicat. 

In cel mai recent clip postat pe YouTube vorbesc despre trucurile mele pentru ingrijirea parului si va arat cele mai bune produse pe care eu le-am testat pana acum pe podoaba mea capilara. Nu-l ratati daca va intereseaza subiectul :).

Nu uitati sa apasati si butonul de subscribe!

Kisses!

Oz